Kijkers lyrisch over actueel nummer Admiraal Van Gaal in Even tot Hier
zondag 4 december 2022

Kijkers lyrisch over actueel nummer Admiraal Van Gaal in Even tot Hier

Als er iets niet kon missen in programma Even tot Hier zaterdagavond was dat wel de winst van Nederland op het WK. Kijkers zagen hoe de makers van het programma in een extreem korte tijd een nummer voor Lenny Kuhr schreven om bondscoach Louis van Gaal toe te zingen.

Nederland speelde namelijk nog geen vier uur voor het programma tegen het Amerikaanse voetbalteam. Door drie goals, gescoord door Depay, Blind en Dumfries is Nederland naar de kwartfinales en ligt Amerika uit de competitie.

Het succes van Oranje is volgens de Even tot Hier-presentatoren Jeroen Woe en Niels van der Laan grotendeels te danken aan de selectie en coaching van bondscoach Louis van Gaal. Voor hen is het daarom de hoogste tijd om hem in het zonnetje te zetten door middel van een speciaal nummer.

Ter ere van de winst van het Nederlandse elftal zong Lenny Kuhr bondscoach Louis van Gaal toe met een speciale versie van haar Songfestivalhit De Troubadour. Voor de gelegenheid kreeg het nummer kreeg gisteravond de naam Admiraal Van Gaal.

In de studio kreeg de zangeres een daverend applaus na haar optreden. Ook thuis waren de kijkers onder de indruk. Zowel de stem en het talent van Kuhr krijgen lovende reacties, maar vooral ook de manier waarop het programma zo kort na de winst zo’n goed nummer heeft weten te maken kon op complimenten rekenen.

De uitzending van Even tot Hier trok 1.767.000 kijkers.

Bron: AD/BM

Bericht delen