Article header image

Kijker bepaalt hoe Wiet GTST verlaat

De fans van GTST mogen kiezen hoe Wiet van Houten (gespeeld door Pip Pellens) de serie verlaat. Volgers van de app GTST Meerdijk waren de afgelopen weken getuige van de verhaallijn rond Wiet, die een mysterieuze achtervolger bleek te hebben. Er waren zeven mogelijke verdachten, waarvan er nog drie over zijn. Vanaf vanavond kiest de kijker uit deze drie mogelijke scenario’s.

Dat Wiet van Houten de serie verlaat, staat vast. Maar de manier waarop is nog een verrassing. Gisteren werd in RTL Boulevard het startsein gegeven voor het stemmen op de drie mogelijke scenario’s. Gaan de kijkers voor Jack van Houten (gespeeld door Mark van Eeuwen), die ineens weer opduikt in Meerdijk, omdat hij nieuws heeft over Martine Hafkamp? Of staat Wiet ineens oog in oog met een goede bekende, een gastrol gespeeld door Pim Wessels? Of kiest de kijker toch voor het einde met de geobsedeerde Zeger (Jakob Nieuwenhuijsen), die haar nog steeds niet los kan laten?

Tot en met vrijdag 26 februari kan de kijker stemmen op het plot dat het meest aanspreekt. Het favoriete scenario is op televisie te zien in de afleveringen van maandag 29 februari en dinsdag 1 maart. Wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, kan de winnende verhaallijn (evenals de afgevallen scenario’s) al vanaf 26 februari al (direct na GTST) via de app bekijken.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen