Kees Tol presenteert In de ban van de Trouwring
dinsdag 21 augustus 2018

Kees Tol presenteert In de ban van de Trouwring

In het nieuwe SBS6-programma In de ban van de Trouwring gaan zes trouwlustige koppels, onder toeziend oog van presentator Kees Tol, een heftige strijd met elkaar aan.

Het winnende koppel krijgt een gratis droombruiloft, met alles erop en eraan. Voor het zover is moeten ze deze bruiloft wel eerst voorbereiden en samenstellen, met elkaar. Ze moeten het eens zien te worden over alle aspecten van een ultieme trouwdag. Van jurk, taart en ringen tot locatie, vervoer en natuurlijk de huwelijksreis.

Drie weken lang wonen de stellen met elkaar in één huis. Ze krijgen pittige opdrachten om zakgeld te verdienen voor de huwelijksreis, maar hun belangrijkste taak is om met zijn allen een droomhuwelijk samen te stellen. Omdat smaken nu eenmaal verschillen, heeft een gerenommeerde weddingplanner voor elk huwelijksonderdeel zes totaal verschillende opties geselecteerd.

Met iedere dag en met iedere beslissing wordt het plaatje van de droombruiloft completer en de concurrentie kleiner. Want in confronterende stemrondes kunnen de koppels elkaar wegstemmen, en op die manier zelf een stapje dichter bij het altaar komen. Uiteindelijk kan maar één stel die ultieme prijs winnen: een droombruiloft inclusief huwelijksreis voor nop.

In de Ban van de Trouwring is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties. Het programma is vanaf donderdag 11 oktober te zien bij SBS6.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen