Kees & Co in maart terug bij RTL 4 en Videoland
woensdag 6 februari 2019

Kees & Co in maart terug bij RTL 4 en Videoland

De komedieserie Kees & Co is vanaf 30 maart 2019 in zijn geheel te zien bij Videoland en wekelijks bij RTL 4 om 20.00 uur. Eerdere seizoenen waren tot 2006 te zien. Hoe gaat het – vele jaren later – met Kees (Simone Kleinsma)?

Haar dochter Anne woont in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken. Haar zoon Rudie (Tibor Lukács) die in Nederland achterblijft, houdt er een nogal losse leefstijl op na. Dus daar komt voorlopig geen nageslacht uit voort, denkt Kees. Dat hij ondertussen een vriendin heeft, Coosje (Chantal Janzen), waarmee het meer dan serieus is, blijkt als Kees onverwacht terugkomt.

Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn nieuwe geliefde, die meer dan alleen haar collectie tassen heeft meegenomen. Coosje heeft namelijk twee puberkinderen uit haar eerdere huwelijk, Annelot (Lizzy van Vleuten) en Lars (Maurits van Brakel). En zo wordt Kees opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Gelukkig heeft ze – soms onvrijwillig – steun aan buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) die Kees als haar nieuwe soulmate ziet en haar onbedoeld net de verkeerde adviezen geeft.

Kees & Co is geproduceerd door MediaLane.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen