woensdag 17 januari 2018

Kasper van Kooten presenteert Groeten uit 19xx

In het nieuwe RTL 4 programma Groeten uit 19xx keren verschillende BN’ers met hun gezin terug naar het jaar waarin de BN’er 12 jaar oud was. Geheel in stijl, dus ook met de kapsels en kleding uit die tijd. 

Van vrijdag tot zondagavond logeren ze in een huis dat dan ook helemaal is ingericht zoals in dat jaar. Zonder de technologie en luxe van nu. Dus geen internet, smartphones en tablets. 

Met Groeten uit 19xx maakt Kasper van Kooten zijn presentatiedebuut bij RTL 4. In de eerste aflevering gaat René Froger met Natasja en zijn vier kinderen terug naar 1972. In een auto uit dat jaar rijdt de familie letterlijk van de tegenwoordige tijd terug naar het verleden, met als enige hulpmiddel een wegenkaart uit dat jaar. 

Een lang weekend verblijven zij in een huis dat volledig is aangekleed zoals in het jaar dat René twaalf was. In de kleren uit dat jaar staan ze versteld van de inrichting, het tv-aanbod en het eten van begin jaren ’70. Voor René een feest der herkenning, voor de kinderen een constante verwondering.

Groeten uit 19xx wordt geproduceerd door Fabiola. Het programma komt oorspronkelijk uit België en was daar begin 2017 een succes. Uitzending: vanaf woensdag 10 januari iedere week bij RTL 4 om 20.30 uur.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen