dinsdag 16 januari 2018

Kandidaten Strictly Come Dancing bekend

De nieuwe AVRO-show Strictly Come Dancing start 25 augustus, het programma is al in 35 landen een groot succes. De kandidaten zijn vrijdag bekend gemaakt: cabaretier en acteur Arjan Ederveen, Olympisch hockeyster Naomi van As, politica Sabine Uitslag, zanger Danny Froger, presentatrice Sylvana Simons, zangeres Imca Marina, cabaretier Javier Guzman, tv-personality Stacey Rookhuizen en acteur Mark van Eeuwen zullen – samen met professionele danspartners – hun danskunsten gaan vertonen. De presentatie is in handen van Reinout Oerlemans en Kim-Lian van der Meij.

 

Een van de koppels wordt uiteindelijk gekroond tot koning en koningin van de ballroomzaal. De winnaars worden door zowel een vakjury als door het publiek gekozen. De show volgt live de weg van de bekende Nederlanders die als rookie kennis maken met het strakke regime van de danswereld. Het kost ze bloed, zweet en tranen om uiteindelijk op de dansvloer te stralen in de spotlights.

Naast de liveshows zendt de AVRO vanaf 31 augustus een programma uit waarbij de ervaring van de BN’ers die meedoen centraal staat. De kandidaten geven een kijkje in hun eigen leven en wat ze wekelijks moeten doen (en laten) om het dansen goed onder de knie te krijgen.

Bron: AVRO

Bericht delen