Kan niet bestaat niet! met Bob Rooyens en Roland de Groot
dinsdag 28 september 2021

Kan niet bestaat niet! met Bob Rooyens en Roland de Groot

Tijdens Dutch Media Week zijn er diverse bijeenkomsten voor de professionals van de creatieve- en media industrie. Bijvoorbeeld Kan niet bestaat niet! met regisseur Bob Rooyens en decorontwerper Roland de Groot.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 2 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in Beeld en Geluid. Kan niet bestaat niet! is het adagium van regisseur Bob Rooyens die met zijn grensverleggend oeuvre televisiegeschiedenis heeft geschreven. Roland de Groot deed dat met zijn decorontwerpen. Zij excelleerden in de glorietijd van de televisie ‘toen alles nog kon’ en was er volgens een ieder geld in overvloed. Dus vroeger was alles beter? Waren de makers aan de macht?

Bob Rooyens en Roland de Groot zijn nog even strijdbaar als weleer. Aan de hand van talloze fragmenten uit hun werk zie je een ongelofelijke passie voor hun werk. Én hun tijdloos creatieve vakmanschap. Hun visie op televisie maken anno 2021? Daar hebben beiden een zeer uitgesproken mening over. Jeroen te Nuijl van Broadcast Magazine is de gespreksleider.

Dit evenement is alleen fysiek te bezoeken en is niet online te volgen. De toegangsprijs is 10 euro, maar lezers van BM kunnen kosteloos aanwezig zijn door een mail te sturen aan info@ruudvangessel.nl.

Bron: BM

Bericht delen