Dinsdag 16 januari 2018

Kamphues presenteert Rapport voor mijn Ouders

Op zondag 19 mei start de KRO met een nieuw programma met presentator Rob Kamphues: KRO’s Rapport voor mijn Ouders. In dit programma krijgen niet de kinderen, maar de ouders een rapport.

In KRO’s Rapport voor mijn Ouders kan het gaan om simpele dingen als ‘mijn moeder kan niet koken’ tot ‘mijn vader rijdt altijd te hard’. Ook serieuze onderwerpen komen aan bod, bijvoorbeeld de mate waarin kinderen het gevoel hebben dat zij bij hun ouders terecht kunnen en of ouders genoeg tijd besteden aan hun kinderen.

Kamphues ontvangt vaders en moeders van kinderen in de leeftijd 8-12 jaar. In de studio worden zij op een bijzondere manier geconfronteerd met de uitspraken van hun zoon of dochter en de uitgesproken, herkenbare of ontroerende reacties van de ouders. De kinderen vertellen heel open over allerlei bijzondere, maar vaak vooral ook herkenbare situaties in het gezin.

Taco Rijssemus, mediadirecteur bij de KRO: “KRO’s Rapport voor mijn Ouders is een programma dat een gesprek op gang brengt, het contact tussen ouders en kinderen stimuleert en als het ware een spiegel op het gebied van opvoeden voorhoudt. Kamphues kan goed omgaan met de confrontatie tussen de kinderen en hun ouders. Met zijn scherpe vragen, empathische houding en humor krijg je impactvolle televisie.”

KRO’s Rapport voor mijn Ouders wordt geproduceerd door Endemol Nederland in samenwerking met de KRO en is vanaf zondag 19 mei om 20.20 uur te zien op Nederland 1.

Bron: KRO

Bericht delen