Justine Huffmeijer Managing Director van SimpelZodiak
woensdag 8 december 2021

Justine Huffmeijer Managing Director van SimpelZodiak

Justine Huffmeijer is per 1 februari 2022 aangesteld als Managing Director van SimpelZodiak, een label van Banijay Benelux. Zij volgt Laurens Woldberg op, die het bedrijf verlaat en aan de slag gaat als Creatief Producent bij KRO-NCRV. Huffmeijer wordt verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering van SimpelZodiak en neemt plaats in het managementteam van Banijay Benelux.

Peter Lubbers, CEO Banijay Benelux: “Met een glimlach verwelkom ik Justine bij SimpelZodiak. Justine heeft een veelzijdige media carrière opgebouwd en een breed netwerk als het gaat om zenders, omroepen en streamers. Haar ondernemende creatieve karakter en enthousiasme voor het mediavakgebied zijn kenmerkend voor haar en belangrijke waarden voor ons bedrijf. Vanuit haar functies bij verschillende zenders heeft zij al meermaals te maken gehad met de krachtige merken van SimpelZodiak. We zien haar komst tevens als een versterking van het managementteam, dat daarbij nu in balans is qua verhouding man/vrouw.”

Justine Huffmeijer, Managing Director SimpelZodiak: “Deze mooie kans die mijn carrièrepad kruiste heb ik met beide handen aangegrepen. Om leiding te mogen geven aan de contentproducent in Nederland die gespecialiseerd is in de genres adventure, reality en factual entertainment ligt mij als geen ander. Ik vind het geweldig dat ik mag bijdragen aan belangrijke merken zoals Hunted, Expeditie Robinson, Ik Vertrek, Temptation Island, de misdaadprogramma’s van Kees van der Spek en vele andere titels. Ik kijk ernaar uit om alle makers te ontmoeten en samen verder te bouwen aan de toekomst van SimpelZodiak.”

Huffmeijer, op dit moment Producent bij Tuvalu Media, werkte onder meer als Gedelegeerd Producent bij Eyeworks en IDTV en was Zenderdirecteur bij Net5. Vervolgens maakte zij de overstap naar RTL 5 waar zij de rol van Programmacoördinator vervulde.

Bron: Banijay Benelux/BM

Bericht delen