Jury SBS6-programma Superkids bekend
maandag 13 mei 2019

Jury SBS6-programma Superkids bekend

Presentatoren Johnny de Mol en Wendy van Dijk geven in het SBS6-programma Superkids kinderen met uitzonderlijk talent een podium. In deze talentenjacht nemen kids het op hoog niveau tegen elkaar op.

De jury bestaat uit Maan, Wibi Soerjadi, Gordon en Juvat Westendorp. Dit zijn de vakmensen die bepalen welk kind het meeste talent heeft. Superkids is vanaf dit najaar elke week te zien bij SBS6.

Het is echter niet alleen de vakjury die zijn mening geeft: een 100-koppig publieksvak mag ook stemmen. In vier auditieafleveringen strijden steeds acht talentvolle kinderen voor een plek in de finale. De finale belooft een indrukwekkende show te worden: de kinderen die hier staan, zijn eigentijdse virtuozen die het talent hebben om tot de wereldtop door te dringen.

De drie talenten die aan het einde van de finale op de eerste, tweede en derde plek staan, verdienen de titel Superkid. De nummers twee en drie winnen respectievelijk een studiebeurs van 10.000 en 5.000 euro. De nummer 1 wint uiteraard het hoogste bedrag: 25.000 euro.

Superkids wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen