Dinsdag 16 januari 2018

Jury AVRO Junior Songfestival bekend

Katja Schuurman, Brownie Dutch en Tim Douwsma vormen samen de vakjury tijdens de live finales van het AVRO Junior Songfestival. Vanaf zaterdag 14 september starten de finales, die gedurende drie weken wekelijks worden gepresenteerd door Ewout Genemans.

De vakjury beslist samen met de kinderjury, onder leiding van Femke – de winnares van vorig jaar, en de kijkers thuis wie er met een eigen geschreven liedje door mag naar de grote finale.

Tijdens de finales werkt de AVRO samen met Cordaid Kinderstem. De bel- en sms-opbrengsten van het stemmen tijdens de live shows worden geschonken aan dit fonds, dat de meest kwetsbare kinderen in ontwikkelingslanden helpt met een veilige thuisbasis en goed onderwijs.

Zaterdag 28 september is de grote nationale finaleshow van het AVRO Junior Songfestival 2013. De vijf overgebleven finalisten zetten nog eenmaal hun beste beentje voor met hun eigen geschreven liedje. Een van deze acts zal Nederland op 30 november vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Kiev, Oekraïne.

Bron: AVRO

Bericht delen