Jubileumseizoen Heel Holland Bakt bij MAX
vrijdag 16 december 2022

Jubileumseizoen Heel Holland Bakt bij MAX

MAX gaat het tiende seizoen van het succesvolle programma Heel Holland Bakt uitzenden. Het recept is onveranderd: tien kandidaten proberen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven én de kijker te imponeren met hun indrukwekkende bakcreaties.

Presentator André van Duin is ook van de partij in dit speciale seizoen om alles in goede banen te leiden. Het nieuwe seizoen is vanaf zondag 18 december om 20.25 uur te zien bij MAX op NPO 1. Het programma Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar een format van Love Productions.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaan tien nieuwe bakkers aan de slag met een jubilieum-waardig thema. Het thema is: 10-jarig jubileum. Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten een taart maken waarmee elke aflevering wordt afgetrapt, namelijk de HHB-leadertaart.

Deze is elke aflevering te zien in de opening van het programma. Martine Bijl mag niet ontbreken in deze bijzondere aflevering. Haar favoriete appelkoek is de technische opdracht van de week. Er wordt feestelijk afgesloten met een heus 10 jaar HHB 3D-spektakelstuk. Wie wordt de eerste meesterbakker?

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen