Joyne stopt met Pluspakket
zaterdag 28 november 2020

Joyne stopt met Pluspakket

Joyne, een Nederlandse aanbieder van satelliettelevisie, schrapt haar zogenaamde Pluspakket. De meeste zenders worden overgeheveld naar het Basispakket. De prijs van dit Basispakket zal niet veranderen en kost € 22,00 per maand bij afname van een jaarabonnement.

Periodiek neemt de aanbieder haar zenderpakketten onder de loep. “De winter staat voor de deur en we gaan alweer richting het einde van 2020. Een jaar dat anders is dan andere jaren. Wij hebben de afgelopen maanden gebruikt om onze tv pakketten te evalueren en dan met name of deze nog voldoen aan de behoeften van onze abonnees. Deze evaluatie is onlangs afgerond en wij hebben besloten een aantal wijzigingen door te voeren”, aldus Joyne.

De televisiezenders Travel XP, Crime+ Investigation, Meiden van Holland en Penthouse Gold uit het Pluspakket worden per 1 december toegevoegd aan het Basispakket. De televisiezenders Secret Circle en Penthouse Quickies komen te vervallen. De extra kosten voor het Pluspakket van € 7,50 per maand worden vanaf 1 december 2020 automatisch niet meer gefactureerd.

Joyne begon in 2017 met het aanbieden van digitale televisie via de satelliet. Het bedrijf is hiermee een concurrent van Canal Digitaal. Joyne maakt voor het aanbieden van haar zenders gebruik van de Eutelsat 9B-satelliet.

Bron: Mediamagazine/BM

Bericht delen