Article header image

Jort Kelder stopt met Bij ons in de BV

Het programma Bij ons in de BV van Jort Kelder keert niet terug op tv. Dat heeft de presentator/oud-Quote-hoofdredacteur bekendgemaakt. De eerste serie van zes shows over geld en ondernemen was vorig jaar bij de KRO te zien. Hoewel het programma redelijk scoorde en de omroep een tweede serie wilde, heeft Kelder besloten de stekker eruit te trekken.

“Wat ging er mis? Of liever: wat ging er niet mis?”, werpt hij op zijn site op. “Kun je een programma over de wereld van de economie en de entrepreneurs maken voor een paar honderdduizend verwende kijkers met een gemiddelde concentratiespanne van 6 seconden?”

Hij vervolgt: “Ik weet hoe kritisch ze op economische onderwerpen zijn bij DWDD, en snap nu waarom. We hadden vaak geweldige items en gasten, maar door het gejaagde tempo was het te oppervlakkig voor de insiders en te weinig entertainend voor kijkers die maar matig geïnteresseerd zijn in de wereld van het snelle geld.”

Voor de fans van het programma Bij ons in de PC is er ander nieuws: het programma over de Amsterdamse winkelstraat komt volgend seizoen wél terug.

Bron: AT5

Bericht delen