Woensdag 17 januari 2018

Joost Waal naar A+E Networks

A+E Networks breidt haar team in de Benelux uit met de aanstelling van Joost Waal als marketing manager. Hij wordt verantwoordelijk voor de marketing van HISTORY en Crime+Investigation. In deze rol neemt hij onder andere de communicatie richting de consument voor zijn rekening.

Waal was voorheen werkzaam als brand guardian en marketing coördinator bij National Geographic voor FOX Networks Group. Waal rapporteert aan Jessica Haagmans, Regional Director voor de Benelux bij A+E Networks. Haagmans: “Joost zal samen met mij werken aan het opbouwen en uitvoeren van onze merk- en marketingstrategie voor HISTORY en Crime+Investigation. Ik ben enorm verheugd met zijn toetreding tot de A+ E Networks-familie tijdens deze belangrijke groeifase in de Benelux.”

In de afgelopen twaalf maanden is A+E Networks een samenwerkingsverband aangegaan met marktleider RTL Nederland als haar advertising sales house. Daarnaast werd Crime+Investigation gelanceerd op KPN en Vodafone en verhuisde HISTORY naar het basispakket van Ziggo, KPN en Vodafone. Hiermee is het bereik van de laatste zender enorm vergroot en wordt meer dan 80% van de Nederlandse huishoudens bereikt.

Bron: A+E Networks/Broadcast Magazine

Bericht delen