Dinsdag 16 januari 2018

Joling presenteert zoektocht K3 zoekt K3

Dit najaar gaan SBS 6 en VTM op zoek naar de nieuwe K3, onder de titel K3 zoekt K3. Gerard Joling presenteert deze show, samen met de Belgische zanger en presentator Niels Destadsbader.

Joling presenteerde in 2009 ook de finale van K2 zoekt K3, waarin 2,5 miljoen kijkers bij SBS 6 zagen dat Josje Huisman won. “Het leuke van K3 zoekt K3 is dat de meiden die winnen meteen verzekerd zijn van een carrière in de spotlights met uitverkochte concerten, albums en films. Ik heb gezien hoe dit voor Josje heeft uitgepakt dus ik kijk er naar uit om dit samen met mijn Belgische medepresentator Niels Destadsbader te presenteren.”

Destadsbader (26) is in Vlaanderen bekend als acteur, zanger en presentator. Daarnaast is hij te zien als jurylid in Belgium’s Got Talent.

Sinds K3 in maart aankondigde de fakkel door te geven aan drie nieuwe meisjes in een tv-show, was het niet meer stil rondom het zangtrio. Ruim 6.081 meiden meldden zich aan in de hoop deel uit te maken van de nieuwe K3. Binnenkort vinden de eerste auditierondes plaats. K3 is een succesvolle Nederlandstalige meidengroep met meer dan 5,5 miljoen verkochte albums, 2,3 miljoen bioscoopbezoekers en 2,2 miljoen concertbezoekers.

K3 zoekt K3 is dit najaar te zien, SBS meldt nog geen exacte data.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen