Johnny de Mol presenteert Het mooiste liedje bij SBS6
donderdag 3 oktober 2019

Johnny de Mol presenteert Het mooiste liedje bij SBS6

Zij gelooft in mij. Het Dorp. Radar Love. Waarom nou jij? Stuk voor stuk grote hits van eigen bodem, gemaakt of gezongen door Nederlandse artiesten. Liedjes die iedereen kent en kan meezingen. Die ons raken en begeleiden in belangrijke momenten in ons leven. In Het mooiste liedje brengen elke week bekende zangers, waaronder Marco Borsato, Glennis Grace en Tino Martin, twee van deze liedjes ten gehore. Maar welk lied vinden we nou, met zijn allen, het allermooiste? En vooral: waarom?

We gaan het zien en horen in het nieuwe programma Het mooiste liedje, gepresenteerd door Johnny de Mol. Het mooiste liedje is vanaf zondag 13 oktober om 20.00 uur te zien bij SBS6.

Het hele land heeft in juli en augustus meebepaald welke liedjes in aanmerking komen. Zo is er een top 50-lijst van liedjes ontstaan en van de mooie, grappige en emotionele verhalen die daarbij horen. De zangers die deze liedjes tijdens het programma ten gehore zullen brengen zijn: Marco Borsato, Glennis Grace, Tino Martin, Edsilia Rombley, Maan, Roel van Velzen, Trijntje Oosterhuis, Dwight Dissels, Niels Geusebroek, Xander de Buisonjé, Anita Meyer, Jan Dulles, Jeroen van der Boom, Ruth Jacott, Lisa Loïs, Sjors van der Panne, Berget Lewis, Samantha Steenwijk, Brace, Loes Haverkort, Kimberly Maasdamme en Jennie Lena.

Gerard Ekdom – Dokter Pop – geeft achtergrondinformatie bij elk lied, maar ook de meest bijzondere en opvallende verhalen van mensen die de liedjes hebben ingestuurd komen aan bod. Een wekelijks wisselende vakjury mag beslissen. Welke liedjes – en verhalen – raakt hen het meest? Die liedjes gaan door naar de finale.

Na vijf afleveringen zijn er nog tien uitverkoren liedjes over en is het tijd voor de finale. Nog één keer treden de artiesten op. Heel Nederland mag nu stemmen. Als de uitslag live in Shownieuws wordt bekendgemaakt, weten we welk liedje ons allemaal diep vanbinnen het meeste raakt. Het mooiste liedje is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen