Article header image

Johnny de Mol presenteert De Vrienden Van Amstel Live!

De ‘grootste kroeg van Nederland’ gaat binnenkort weer open. Ooit begonnen in een bruin café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam en sinds 1999 de jaarlijks uitverkochte traditie in Ahoy’ Rotterdam: De Vrienden Van Amstel Live!.

Deze 18e editie wordt op donderdag 28 januari voor het eerst helemaal live uitgezonden bij RTL 4 en RTL 5. De presentatie van de uitzending is in handen van Johnny de Mol. De voorbereidingen van de show zijn al in volle gang. Vanaf donderdag 21 januari is het negen avonden feest en laat de top van vocaal Nederland zien en horen hoe een onvergetelijke avond hoort te zijn.

De volledige line-up is nog niet bekend maar één ding is zeker: onder de bekende kroonluchter brengen de beste artiesten van Nederland, solo of in verrassende duetten, de beste nummers ten gehore. Johnny de Mol duikt geregeld achter de coulissen om de artiesten backstage het hemd van het lijf te vragen.

De Vrienden Van Amstel Live! is donderdag 28 januari te zien tussen 20.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4 en van 22.30 uur tot 23.30 uur bij RTL 5.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen