dinsdag 16 januari 2018

Johnny de Mol in nieuw seizoen Van God Los

De opnamen voor het nieuwe seizoen van Van God Los zijn begonnen. In het tweede seizoen zijn hoofdrollen weggelegd voor Johnny de Mol, Chris Zegers, Kim Feenstra, Ruben van der Meer, Huub Smit, Robert de Hoog, Teun Kuilboer en Kempi. Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een losstaand verhaal met een andere cast en andere makers.

Johnny de Mol: “Van God Los is een serie waarbij je als kijker continu op het verkeerde been wordt gezet. Wie is nu de dader en wie is het slachtoffer? En wat voor verhaal steekt er achter een moord? Heel spannend om deel uit te mogen maken van dit tweede seizoen.”

Producent Pieter Kuijpers: “We zijn trots op de cast en makers die we voor de eerste afleveringen van dit nieuwe seizoen hebben kunnen vastleggen. Het eerste seizoen is zo goed ontvangen dat we merken dat iedereen graag wil meewerken.”

Van God Los is vanaf 1 april 2012 iedere zondag om 20.20 uur te zien bij BNN op Nederland 3.

Bron: G&E/Parool/Broadcast Magazine

Bericht delen