Dinsdag 16 januari 2018

Joey van der Velden vervangt Maurice Verschuuren op Q-music

Joey van der Velden is al enkele maanden te horen als nachtjock bij Q-music. Na zich bewezen te hebben in de nacht, volgt hij Maurice Verschuuren op op zondag tussen 12.00 en 15.00 uur.

Verschuuren geeft op zijn website aan een radio sabbatical te nemen. “Om me volledig te kunnen richten op mijn stemmenwerk en het uitbouwen van mijn bedrijven, zal ik de komende tijd op radio sabbatical gaan! Na zes jaar stop ik met m’n show op KX Radio en bij Q Music zal ik alleen nog als invaller te horen zijn. Ik heb in tien jaar bij heel veel gave radiostations mogen werken en zal zeker te horen blijven op de radio. Het succes van mijn andere werk zorgt ervoor dat ik tijd moet vrijmaken om me daarop te kunnen focussen. Ik blijf de vaste stem en jingleproducent van KX Radio, ook zal ik regelmatig nog op Q te horen zijn als inval DJ.”

Na de doorstroom van onder anderen Wietze de Jager en Marconi Award winnaar voor aanstormend talent Mattie Valk, komt uit de talentenvijver nu Joey van der Velden. Q-music geeft aan geeft nieuw talent de mogelijkheid en ruimte te willen geven om door te groeien. Zo is het station, voor iedereen tot 25 jaar met DJ-ambities, gestart met het opleidingsinstituut Q-college. Iwan Reuvekamp, programmadirecteur: “Q-music staat erom bekend een kweekvijver voor nieuw talent te zijn. Met de doorstroom van Joey maken we die reputatie opnieuw waar.”

Bron: Q-music/Broadcast Magazine

Bericht delen