Dinsdag 16 januari 2018

Jochem van Gelder presenteert Waarom wachten?

Soms spreken mensen pas op een begrafenis hun waardering uit voor iemand die dichtbij hen staat, maar eigenlijk is het dan al te laat. Dus waarom doe je dat niet als je beiden nog vol in het leven staat? Dit gegeven staat centraal in het nieuwe SBS 6-programma Waarom wachten?, gepresenteerd door Jochem van Gelder.

Het is een reeks vol persoonlijke verhalen. Het programma is dit najaar te zien bij SBS 6,  het wordt geproduceerd door Talpa en is geïnspireerd op een campagne van coöperatie DELA.

Van Gelder helpt de deelnemers bij het volbrengen van hun missie. Samen gaan ze op zoek naar een bijzondere plek om die ene speciale persoon te verrassen. Van Gelder: “Dit programma zet mensen aan om na te denken wie in je directe omgeving het verschil heeft gemaakt in je leven. Het zijn de bekende speeches die je altijd hoort op het moment dat iemand overleden is, maar waarom zou je wachten met bedanken als iemand een speciaal plekje in je hart heeft? Het is een oprecht en daarom dankbaar programma om te maken.”

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen