Jochem Myjer: Adem in, adem uit op nieuwjaarsavond bij SBS6
donderdag 5 september 2019

Jochem Myjer: Adem in, adem uit op nieuwjaarsavond bij SBS6

Na vier theaterseizoenen zal Jochem Myjers show Adem in, adem uit op televisie te zien zijn. Sinds de allereerste try-out in 2016, heeft Jochem zijn voorstelling ruim driehonderd keer gespeeld. De komiek speelt zijn voorstelling nog tot en met november in uitverkochte grote theaterzalen. Adem in, adem uit wordt in Koninklijk Theater Carré geregistreerd en op nieuwjaarsavond integraal bij SBS6 uitgezonden.

Marco Louwerens, Directeur Televisie van Talpa Network: “Op nieuwjaarsavond willen we onze kijkers op SBS6 een bijzondere programmering bieden. We zijn trots dat Jochem met zijn brede publiek de keuze voor SBS6 heeft gemaakt en dat we Nederland na vier uitverkochte theaterseizoenen op 1 januari blij kunnen maken met Adem in, adem uit. Ik heb zelden zo’n positief, uniek en grappig mens als Jochem ontmoet; zijn energie en passie spatten van het podium en straks bij ons van het scherm. Hoe leuk is dat voor onze kijkers aan het begin van het nieuwe jaar?”

Jochem Myjer (Leiden, 1977) is één van ‘s lands meest geliefde komieken en speelt zijn shows voor een breed publiek van jong tot oud. In 2016 debuteerde hij met De Gorgels als kinderboekenschrijver en won hiermee de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Het vervolg – De Gorgels en het geheim van de gletsjer – kwam vorig jaar binnen op nummer 1 van de CPNB Bestseller 60.

De vakjury van de Vereniging van Schouwburg- en Concertdirecties bekroonde de voorstelling met de Poelifinario, de belangrijkste cabaretprijs: ‘Zijn oprechtheid klinkt door in persoonlijke, gevoelige liedjes en ontroerende verhalen die vol overgave worden verteld. De voorstelling, technisch zeer hoogstaand, is tot in de puntjes doordacht en uitgevoerd, ademt inhoudelijk entertainment en staat bol van de aanstekelijke positiviteit.’

Jochem Myjer: Adem in, adem uit is een co-productie van impresariaat De Keet en Live Visual. De televisieregie is in handen van David Grifhorst, bekend van The Passion. Uitzending: SBS6, woensdag 1 januari, daarna op Kijk.nl.

Talpa’s strategisch adviseur Erland Galjaard heeft Myjer binnengehaald, vertelde hij woensdag bij Jinek. Eerdere voorstellingen van Myjer waren te zien bij BNNVARA.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen