Jeroen van Koningsbrugge maakt regiedebuut
woensdag 17 januari 2018

Jeroen van Koningsbrugge maakt regiedebuut

Jeroen van Koningsbrugge maakt in het vierde seizoen van Smeris zijn regiedebuut. Samen met medehoofdrolspeler Dennis van de Ven zit hij momenteel middenin de opnamen van de nieuwe reeks van de BNNVARA-serie. “Jeroen is heel serieus en weet precies welk shot hij wanneer wil”, aldus Van der Ven.

Eerder was er al eens sprake van dat Jeroen van Koningsbrugge een aflevering zou gaan regisseren, maar nu gaat het dan echt gebeuren. Van Koningsbrugge: “Na het spelen in Smeris en het meeschrijven aan de serie is het te gek om het vertrouwen te krijgen ook een paar afleveringen te regisseren.” 

In het vierde seizoen van Smeris lijkt de rust in Tilburg teruggekeerd. Willem (Dennis van de Ven) heeft de leiding over het politiekorps van Marcel (Hans Ligtvoet) overgenomen en Theo (Jeroen van Koningsbrugge) en Maartje (Kiki van Deursen) leiden een rustig leven met kleine TJ. Nog voordat Willem gewend is aan zijn nieuwe functie als hoofd van de politie Tilburg, belandt hij in een zaak waarin het verschil tussen recht en rechtvaardigheid op scherp komt te staan en die langzaam verandert in een spel op leven en dood.

De overige zeven afleveringen van het vierde seizoen van Smeris worden geregisseerd door Marc Willard. Het nieuwe seizoen van Smeris is vanaf 21 januari te zien bij BNNVARA op NPO 3. De acteerprestaties van Van Koningsbrugge in onder andere Smeris werden onlangs tijdens het Televizier-Ring Gala beloond met de Zilveren Televisie-Ster Acteur.

Bron: BM

Bericht delen