Dinsdag 16 januari 2018

Van der Boom maakt muziekprogramma SBS 6

De Beste Liedjes Van… is een nieuw muziekprogramma van Jeroen van der Boom, dat vanaf 13 april bij SBS 6 te zien is. In dit programma ontvangt hij iedere week een muzikale gast.

De 7-delige serie De Beste Liedjes Van… is op zaterdagen om 23.00 uur geprogrammeerd. Van der Boom is verheugd dat hij, naast Bloed, Zweet & Tranen dat op 29 maart begint, ook dit muzikale programma mag presenteren. “Ik ben blij met de kansen die SBS mij biedt. Muziek blijft mijn grootste passie en gelukkig mag ik nu twee mooie programma’s over muziek gaan maken.”

In het programma vult hij samen met zijn gast het programma muzikaal in. Niet alleen nummers van de hoofdgast zelf, maar ook liedjes die in zijn of haar carrière een rol hebben gespeeld komen voorbij. We komen te weten wat de artiest drijft, waar de passie ligt, wie hij of zij bewondert en waar de inspiratie vandaan komt. Naast Het Goede Doel staan uitzendingen met onder andere René Froger, Waylon, Gerard Joling, Ben Saunders en Glennis Grace in de planning.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen