Jeroen van der Boom gaat door met Hoge Bomen als SBS wil stoppen
zondag 12 april 2020

Jeroen van der Boom gaat door met Hoge Bomen als SBS wil stoppen

In zijn nieuwe programma Hoge Bomen schetst Jeroen van der Boom in een persoonlijk gesprek aan de piano de levenslijn van zijn bekende hoofdgast. Samen herbeleven ze bijzondere momenten, met behulp van video’s, foto’s en de muziek die bij die momenten past.

In de eerste aflevering was Rachel Hazes te gast, die openhartig sprak over haar burn-out, haar gecompliceerde relaties met haar kinderen en haar nieuwe liefde. De serie Hoge Bomen is geproduceerd door ITV Studios Netherlands en de opnamen zijn gemaakt voordat het coronavirus uitbrak. De eerste uitzending trok zaterdag 690.000 kijkers op SBS6.

Jeroen van der Boom is zo blij met zijn nieuwe programma dat hij er sowieso mee door wil blijven gaan. De presentator zegt in gesprek met Nu.nl dat hij mensen op deze manier wil blijven interviewen, ook als de kijkcijfers zouden tegenvallen of SBS het niet meer wil uitzenden.

“Dan ga ik naar YouTube of een andere zender. Ik heb geen invloed op hoeveel mensen er kijken, zeker omdat alles in de televisiewereld stilligt door corona. Maar ik ben heel trots op het programma en hoop dat het publiek het ook goed gaat vinden.”

In de komende uitzendingen zijn de gasten Martien Meiland, John van den Heuvel, Louis van Gaal en Sylvie Meis.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen