Jeroen te Nuijl schrijft boek over John de Mol

Broadcast Magazine-hoofdredacteur Jeroen te Nuijl ontving gisteren uit handen van Erland Galjaard het eerste exemplaar van John de Mol – Graven in een rijk leven. Jeroen schreef het boek over de bekendste en meest invloedrijke mediaondernemer ter wereld ter ere van De Mol’s zestigste verjaardag.

In het boek komen zestig zakenrelaties, medewerkers en vrienden over hem aan het woord. De begintijd, de successen, de tegenslagen, zijn paradoxale karkater; het komt allemaal aan bod aan de hand van getuigenissen van direct betrokkenen. Zo ontstaat een indringend portret van de man achter de mythe, van de John de Mol zoals slechts weinigen hem kennen. Kijk hier naar een reportage van RTL Boulevard.

Het boek werd gepresenteerd tijdens een bijeenkomst van de Broadcast Media Society in het Hilversumse raadhuis. Onder leiding van Harm Edens spraken Paul Römer, Erland Galjaard, Peter R. de Vries en Tony Berk daar over de macht van het individu in de media. Lees in het volgende nummer van Broadcast Magazine meer over het boek en de Broadcast Media Society.

John de Mol – Graven in een rijk leven is voor € 17,95 verkrijgbaar in de boekwinkel en online via Bol.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen