Dinsdag 16 januari 2018

Jensen maakt talkshow voor Veronica

De nieuwe talkshow van Robert Jensen bij Veronica start op 4 april. Dat is twee weken later dan eerder aangekondigd. Het programma is twee keer per week te zien. Op maandagen heet de show Jensen Laat en begint het om 22.00 uur. Op donderdagen is de titel Jensen Later en is de starttijd 22.30 uur.

Lange tijd was het stil rond Jensen. In 2011 vertrok hij bij RTL 5. In het Algemeen Dagblad legt Jensen donderdag de situatie uit. “Bij RTL 5 zat ik op een zender die nergens geld voor wilde uitgeven. Bovendien moest ik veel reality-sterren uit de RTL-stal interviewen waar ik weinig mee heb. Laat ik het maar gewoon hardop zeggen: ik vond er geen reet aan”, blikt de presentator terug.

Mensen als Kelly van der Veer komen dan ook niet langs in de nieuwe show, vertelt hij. “Ook geen Britt en Ymke”. Jan Smit staat ook niet op zijn verlanglijstje, vertelt hij. “Ik zag laatst mijn interviews met Bart de Graaff en Pim Fortuyn terug. Daar wil ik naar terug. Veel humor, maar ook plotseling een hele serieuze kant opslaan.”

Bron: Broadcast Magazine/AD

Bericht delen