Jasper van der Schalie verlaat Stepping Stone
dinsdag 30 juni 2020

Jasper van der Schalie verlaat Stepping Stone

Jasper van der Schalie verlaat Stepping Stone om met zijn gezin een jaar op wereldreis te gaan. Jasper startte Stepping Stone in 2010. Marlies van Amerongen en Duurt Holman nemen het bedrijf en de werkzaamheden over als algemeen en creatief directeur.

Jasper van der Schalie: “Na 10 jaar keihard werken aan dit mooie bedrijf willen wij als gezin heel graag iets bijzonders doen. Corona gooit een beetje roet in onze reisplannen, maar we kunnen het komende jaar vast nog veel mooie plekken bezoeken. Marlies en Duurt nemen de werkzaamheden over en ik heb er alle vertrouwen dat zij Stepping Stone naar een volgend level zullen brengen. Er staan veel mooie projecten op stapel. Of ik na de wereldreis terugkeer bij Stepping Stone weet ik niet. Ik houd alle opties open.”

Marlies van Amerongen: “We gaan Jasper missen en wensen hem en zijn gezin een supermooi jaar. Duurt en ik hebben veel zin om samen met ons team verder te bouwen aan Stepping Stone. We gaan onze dramatak nog verder uitbreiden met mooie titels voor NPO 1, NPO 3 en Zapp. En ook op factual gebied komen er aansprekende series aan voor SBS en de NPO.

Stepping Stone produceert dramaseries als Swanenburg (KRONCRV), De Slet van 6VWO (AVROTROS) en Oorlog-stories (EO). En factual programma’s als Niet Zonder Ons (MAX), Napoleon in Holland (MAX), VetGelukkig?! (NTR), Galileo (RTL 5), Benidorm Bastards & De Boefjes (RTL), Made in Europe (VPRO) en De Handhavers (SBS6/RTL 5).

Bron: Stepping Stone

Bericht delen