Article header image

Jan van Halst naar NOS

Jan van Halst gaat naar de NOS. De oud-voetballer is vanaf het nieuwe seizoen vaste tafelgenoot van Jack van Gelder in het programma NOS Studio Voetbal. Daarnaast zal Van Halst het team van deskundigen bij de Champions League wedstrijden gaan versterken en zal hij volgend jaar tijdens het EK voetbal deel uitmaken van de NOS-ploeg.

Van Halst staat bekend om zijn heldere analyses. Met of zonder bewegende beelden, Van Halst legt in duidelijke taal uit wat er goed gaat en wat niet. Als oud-speler van Ajax en FC Twente weet hij precies hoe het werkt. Binnen de lijnen, maar ook daarbuiten, want Van Halst is naast zijn nieuwe tv-werk voor de NOS ook manager Algemene Zaken bij eredivisionist FC Twente.

Jan van Halst is zeer tevreden over zijn nieuwe baan. “De NOS is een A-merk. De Champions League is dat ook en Studio Voetbal is hét voetbalprogramma van Nederland, dus ik kijk er enorm naar uit om daar wekelijks deel van uit te maken.”

 

Presentator Jack van Gelder is te spreken over zijn nieuwe tafelgenoot. “Jan is een echte kenner, een voetbalman. Ad rem, deskundig en je kunt nog met hem lachen ook. En zeker: hij is van FC Twente, maar het verleden heeft aangetoond dat Jan niet bang is om ook zijn eigen club kritisch te analyseren. Ik verheug me op zijn komst.”

Van Halst en Van Gelder zijn op 31 juli voor het eerst samen te zien in NOS Studio Voetbal.

Bron: NOS

Bericht delen