Jan Smit vervangt Lil’ Kleine in The Voice of Holland
zaterdag 8 augustus 2020

Jan Smit vervangt Lil’ Kleine in The Voice of Holland

Jan Smit neemt in het komend seizoen van The Voice of Holland bij RTL 4 als coach plaats in een van de vier bekende rode stoelen. In het elfde seizoen van de zangcontest is hij te zien naast Anouk, Ali B en Waylon.

Jan Smit vindt het een eer om coach te worden in The Voice of Holland: “Ik ben er ongelooflijk trots op dat ik deel uit ga maken van de spraakmakende show waar talenten zichzelf in de kijker kunnen zingen. Na een periode van rust heb ik zin om mij weer onder te dompelen in allerlei soorten muziek, nieuw talent te begeleiden en ervoor te zorgen dat ’team Jan’ het 11e seizoen van The Voice gaat winnen!”

Jan Smit

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL: “We hebben voor Jan gekozen omdat hij zijn sporen in de muziekindustrie ruimschoots heeft verdiend én omdat hij een genre vertegenwoordigt dat we nog misten in The Voice of Holland. Jan heeft in zijn carrière talloze (zelfgeschreven) hits gehad en weet als geen ander wat de valkuilen zijn voor een beginnend artiest. Zijn brede kennis en ervaring maken hem tot een ‘geducht tegenstander’ van de andere coaches.”

Het elfde seizoen van The Voice of Holland is dit najaar te zien bij RTL 4. De presentatie is in handen van Martijn Krabbé en Chantal Janzen. Ook Geraldine Kemper zal dit seizoen weer acte de présence geven, Geraldine is dit seizoen de vliegende reporter tijdens de Blind Auditions en daarnaast is zij backstage te zien tijdens de live-shows. De opnames van de Blind Auditions starten begin september.

The Voice of Holland wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: RTL/William Rutten

Bericht delen