ITV Studios Netherlands maakt spelshow Mensenkennis voor SBS6
zaterdag 18 januari 2020

ITV Studios Netherlands maakt spelshow Mensenkennis voor SBS6

Een overspelige echtgenote vraagt een meisje dat ze niet kent, om voor haar te liegen – gaat ze erin mee of niet? Een man bestelt een ijsje en voordat de verkoopster het aan hem geeft, likt ze eraan. Neemt de man het ijsje aan of niet?

In de nieuwe spelshow Mensenkennis krijgt een honderdkoppig publiek de ene na de andere candid camera situatie te zien. In deze bijzondere, opmerkelijke en vooral grappige filmpjes zijn nietsvermoedende mensen in de meest onmogelijke situaties gebracht. Hoe gaan ze om met de dilemma’s waarmee ze worden geconfronteerd? Het is aan het honderdkoppig publiek om te voorspellen hoe het afloopt. Mensenkennis staat onder leiding van Kim-Lian van der Meij is vanaf vrijdag 24 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6.

De honderd publieksleden zijn samen 10.000 euro waard. Elke video die ze te zien krijgen, wordt op een cruciaal moment gepauzeerd: het publiek moet nu inschatten hoe de situatie afloopt. Alleen de publieksleden die de uitkomst goed voorspellen, mogen door naar de volgende ronde. Hoe minder mensen er overblijven, hoe meer geld er aan het einde te winnen is! Wie beschikt over de meeste mensenkennis en gaat met een mooie geldprijs naar huis?

Mensenkennis wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands. In 2018 maakte Talpa met presentator Winston Gerschtanowitz een programma met dezelfde titel voor SBS6, waarin bekende Nederlanders met elkaar de strijd aangingen. Gerschtanowitz gaat vanaf 20 januari de dagelijkse quiz 50/50 presenteren voor SBS6.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen