It takes 2 van RTL 4 naar SBS6
dinsdag 27 november 2018

It takes 2 van RTL 4 naar SBS6

Vanaf 16 maart 2019 laten negen BN’ers zien dat zij iets kunnen dat niemand van ze had verwacht: zingen! Het programma It takes 2 zal dan zeven weken lang elke zaterdag op SBS6 te zien zijn.

De BN’ers staan er niet alleen voor. Zij worden gekoppeld aan drie professionele artiesten die hun sporen meer dan verdiend hebben in de muziek. Terug van weggeweest is Waylon. Marcel Veenendaal is voor het tweede achtereenvolgende jaar van de partij. Trijntje Oosterhuis heeft nog geen seizoen gemist en staat er nu ook weer.

Wie de negen deelnemers zijn wordt pas later bekend, maar we kunnen al wel zeggen dat het dit jaar meer vrouwen dan mannen zijn. In de eerste aflevering doen zij een solo optreden. De professionals zien ze niet. Puur op basis van hun stem kiezen zij drie BN’ers uit die zij het mooist vinden zingen of met een stem die zij zo interessant vinden dat zij er duetten mee willen zingen.

It takes 2 is al drie jaar een succes met ruim een miljoen kijkers per aflevering. Zij zagen in het eerste seizoen presentator Jan Versteegh winnen. Hij werd opgevolgd door realityster Bibi Breijman en afgelopen jaar ging YouTuber Dionne Slagter met de eer strijken.

It takes 2 wordt geproduceerd door Talpa Media. De afgelopen jaren werd het uitgezonden door RTL 4. Nu komt het dus naar de Talpa Network zender SBS6. RTL laat aan het AD weten zelf te hebben besloten afstand te doen van de talentenjacht. “We hebben besloten om It Takes 2 niet te programmeren bij RTL 4 komend seizoen. In de financiële onderhandelingen met Talpa zijn we er op basis van de prijs-kwaliteitverhouding niet uitgekomen”, aldus een woordvoerder van RTL.

Bron: Talpa/BM

Bericht delen