Irene Moors presenteert Doorbakken bij MAX
maandag 7 oktober 2019

Irene Moors presenteert Doorbakken bij MAX

Deze winter presenteert Irene Moors het nieuwe programma Doorbakken. Dat is het nieuwe avondmagazine van MAX op NPO 1 dat vanaf woensdag 25 december wekelijks ingaat op het centrale thema en de gebeurtenissen in Heel Holland Bakt.

Presentator Irene Moors treedt met Doorbakken ook buiten de bakwereld. Ze voert gesprekken met gasten op diverse bijzondere locaties. Dit wordt afgewisseld met reportages waarin Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven dieper ingaan op Heel Holland Bakt-thema’s, ingrediënten en tradities.

Irene Moors: “Ik heb zin om bij MAX aan de bak te gaan. Praten met verschillende gasten over eten én Heel Holland Bakt, één van de best bekeken programma’s van Nederland. Dat is toch fantastisch!”

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf zondag 15 december te zien bij MAX op NPO 1. Ook dit jaar halen tien amateurbakkers alles uit de kast voor de titel Beste Thuisbakker van Nederland.

Doorbakken is de opvolger van Smaakt Naar Meer, gepresenteerd door André van Duin. Dat werd geschrapt door de NPO omdat het te weinig jonge kijkers trok. Omroep MAX-directeur Jan Slagter liet destijds weten woest te zijn over de beslissing van de NPO. Hij noemde het “pure leeftijdsdiscriminatie”.

Na 26 jaar bij RTL Nederland gewerkt te hebben, stapte Irene Moors in januari 2016 over naar SBS6. Daar maakte ze weinig succesvolle programma’s, zoals Naar bed met Irene en De Vreemde Eend. In februari 2019 liep haar contract bij Talpa af en het werd op haar verzoek niet verlengd. Sindsdien is ze onder meer te zien in het RTL 4-programma Dancing with the Stars als jurylid.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen