Article header image

Moors presenteert De Vreemde Eend bij SBS 6

Het eerste programma dat Irene Moors bij SBS 6 zal presenteren is de zaterdagavondshow De Vreemde Eend, waarin twee teams van elk twee bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Dit maakte Shownieuws donderdagavond bekend. De Vreemde Eend wordt geproduceerd door Endemol Shine Nederland.

De teams krijgen steeds een rijtje mensen voorgeschoteld van wie er één een bepaalde eigenschap of een specifiek talent bezit. De teams moeten raden wie deze ‘vreemde eend’ in de bijt is. De Vreemde Eend is vanaf zaterdag 2 april om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

In de spelshow De Vreemde Eend draait het om mensenkennis, vooroordelen en inschattingsvermogen. Moors stelt elke ronde een aantal personen voor aan de bekende duo’s. Eén van die personen bezit een bijzondere eigenschap, heeft een raar beroep of gekke hobby, beschikt over een verborgen talent of draagt een geheim met zich mee. Allemaal beweren zij degene te zijn naar wie wordt gezocht, maar slechts een spreekt de waarheid.

Moors: “De Vreemde Eend als eerste klus bij SBS 6 is voor mij een mooi begin. Een zaterdagavondshow met veel gezelligheid, humor en een gezonde strijd waarbij thuis op de bank druk kan worden mee geraden.”

De bekende Nederlanders die in de teams plaatsnemen worden later bekendgemaakt. De Vreemde Eend is een Nederlandse versie van het Britse succesprogramma Odd One In (ITV) en wordt inmiddels in acht landen uitgezonden, waaronder Duitsland, Spanje, Italië en Brazilië.

Vorige week werd bekend dat Moors na 26 jaar overstapt van RTL 4 naar SBS 6, waar zij een driejarig contract tekende.

Uitzending: vanaf zaterdag 2 april om 20.30 uur bij SBS 6.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen