Woensdag 17 januari 2018

Interviews en backstage verslagen in GTST Magazine

Deze zomer hoeven de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden het niet geheel zonder hun serie te stellen. Op vrijdag 7 juli verschijnt de eerste editie van GTST Magazine.

Het door de acteurs zelf samengestelde tijdschrift verschijnt in totaal vier keer, om de twee weken, in een oplage van 80.000 exemplaren per editie. Het GTST Magazine is een samenwerking tussen RTL, Endemol Shine Nederland en uitgever F&L Publishing Group.

Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen écht aan toe gaat? Wat de acteurs graag in hun vrije tijd doen? In het GTST Magazine zijn de acteurs openhartiger dan ooit.

Onder hoofdredacteurschap van Everon Jackson Hooi en Arjan Kropman (F&L Publishing Group) staan in het blad onder meer persoonlijke columns van Dilan Yurdakul en Babette van Veen, dubbelinterviews van huidige GTST’ers met oud-GTST acteurs (Ferri Somogyi vs Tanja Jess, Robin Martens vs Rick Engelkes en Babette van Veen vs Tim Immers) en wordt een kijkje backstage gegeven bij de visagie, regie, schrijvers en het art department.

Het tijdschrift is onder meer verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Primera, AKO, Bruna en The Readshop en kost € 3,95 per editie.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen