Interactief sketchprogramma Zoek de Fouten bij SBS6
Woensdag 29 mei 2019

Interactief sketchprogramma Zoek de Fouten bij SBS6

Een acteur neemt een hap van een croissant; even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan; een paar seconden later is het ineens half twaalf. En stond er in de hoek van die kamer net geen plant?

De oplettende kijker pikt ze er feilloos uit: continuïteitsfouten, fouten in het verloop van een film- of televisiescène. Onbedoeld zitten er zelfs in de allergrootste kaskrakers meer dan je denkt… In het nieuwe programma Zoek de Fouten hebben de makers echter bewust van dit soort fouten gemaakt en wordt de kijker uitgedaagd om dus extra goed op te letten. Wie laat zich niet afleiden en haalt alle fouten eruit? Alle sketches zijn online terug te zien: zo kunnen de kijkers controleren hoe goed ze hebben opgelet. Zoek de Fouten is vanaf 8 juni om 22.00 uur te zien bij SBS6.

De cast van Zoek de Fouten bestaat onder anderen uit Jelka van Houten, Henk Poort, Ellen Pieters, Rienus Krul en Pip Pellens. Zij zetten hilarische sketches neer met herkenbare stereotypes zoals de ‘slonzige huisvrouw’, ‘de dokter’ en ‘de boer’. In elke sketch zijn dus expres continuïteitsfouten gemaakt: een acteur draagt ineens een andere stropdas, een actrice verandert binnen een paar seconden van kapsel… alles kan. In elke sketch zitten zes fouten. De ene fout is heel makkelijk te vinden, andere fouten zijn allesbehalve makkelijk op te sporen!

Zoek de Fouten is een interactief sketchprogramma voor het hele gezin. Iedereen kan meedoen, maar er kan natuurlijk ook gewoon worden gelachen om de sketches. Het programma is ontwikkeld en geproduceerd door Talpa Fictie.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen