Article header image

Innoversity Parade organiseert pitch voor makers

Innoversity ParadeOp donderdag 7 april 2016 vindt in De Gashouder in Amsterdam de Innoversity Parade plaats: een evenement rondom innovatie en (culturele) diversiteit in de media, geïnitieerd door de NTR in samenwerking met verschillende omroepen en organisaties.

De Innoversity Parade heeft een pitch uitgeschreven in samenwerking met 3LAB, het talentenplatform van de NPO. Jonge talentvolle makers met een innovatief plan voor een fictiefilm, documentaire, animatie of andere audiovisuele productie waarmee een cultureel divers publiek bereikt wordt, kunnen hun plan vóór 30 januari 2016 indienen bij 3LAB (redactie@npo3lab.nl).

De Innoversity Parade heeft als doel diversiteit in de media te bevorderen. Want culturele diversiteit, innovatie en verjonging in de media zijn essentieel om de moderne mediagebruiker te blijven bereiken. RNW Media, BNN-VARA, KRO-NCRV, VPRO, het Mediafonds, EBU, CPO en het ministerie van OCW onderschrijven de doelstellingen van de Diversity Parade en hebben zich er daarom als partner aan verbonden.

De winnaar van de Innoversity pitch zal bekend gemaakt worden tijdens het evenement op 7 april en krijgt een bijdrage van € 20.000,- om het plan te realiseren op 3LAB. Meer informatie over de pitch is hier te vinden.

Bron: NTR/Broadcast Magazine

Bericht delen