Ik Neem Je Mee start maandag bij SBS6
maandag 3 mei 2021

Ik Neem Je Mee start maandag bij SBS6

In het nieuwe programma Ik Neem Je Mee zijn zeven bekende SBS6-presentatoren voor even iemands privéchauffeur. Ze vervoeren gewone mensen naar een ongewone, bijzondere of belangrijke gebeurtenis in hun leven.

Zo rijdt Johnny de Mol een 10-jarig meisje naar het kinderziekenhuis, om haar na afloop blij te maken met een geweldige verrassing. Wendy van Dijk zoekt samen met een aanstaande bruid de trouwjurk van haar dromen uit en Jeroen van der Boom bezorgt een diamanten echtpaar een onvergetelijke dag. Tijdens de rit doen de passagiers hun verhaal. Waar gaat de rit naartoe en vooral: waarom? Ik Neem Je Mee is vanaf maandag 3 mei te zien op SBS6 om 21.30 uur.

Alle passagiers mogen zélf hun chauffeur kiezen. Naast Wendy, Johnny en Jeroen kruipen ook Britt Dekker, Gordon, Winston Gerschtanowitz en Dennis van der Geest achter het stuur. Alle presentatoren in dit bijzondere chauffeursteam hebben hetzelfde met elkaar gemeen: ze zijn nieuwsgierig, stellen vragen, leven mee, lachen mee en bieden waar nodig ook troost.

De passagiers komen uit het hele land. Wat hun verhaal ook is: voor de persoon zélf staat deze autorit in het teken van een mijlpaal. De bekende privéchauffeurs rijden, luisteren en doen er alles aan om van deze rit de rit van hun leven te maken. Ik Neem Je Mee wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen