Ik hou van Holland in september terug bij SBS6
donderdag 25 juli 2019

Ik hou van Holland in september terug bij SBS6

Na drie jaar komt er een nieuw seizoen van Ik hou van Holland. Acht afleveringen lang nemen teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis het met hun teams tegen elkaar op, terwijl Linda de Mol als vanouds alles in goede banen probeert te leiden. Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 7 september om 20.00 uur te zien bij SBS6. Het is tevens het presentatiedebuut van Linda de Mol bij de zender.

Alles draait om kennis op het gebied van amusement, sport, vaderlandse geschiedenis, muziek en de Nederlandse taal. De spellen zijn vertrouwd: van Geen ja, geen nee, Raad het Lied en Het kazenspel tot de Hollandse Rijtjes en het altijd gezellige Verjaardagsspel. Er is één nieuw spel: het Beeldrijmspel. De kandidaten krijgen dan een bewerkte foto van een bekende Nederlander te zien en moeten daar zo creatief mogelijk op rijmen.

Guus en Jeroen krijgen elke week steun van zes bloedfanatieke bekende Nederlanders. De teams worden allebei aangemoedigd door hun eigen publieksvak, dat hoopt met een prijs naar huis te gaan. Ik hou van Holland is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

De zaterdagavondshow werd van 2008 tot en met 2016 uitgezonden door RTL 4. In 2017 kreeg Linda de Mol een nieuwe zaterdagavondshow bij RTL 4: Oh, wat een jaar!

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen