Ik hou van Holland 3 september terug op SBS6 met Rob Kemps
dinsdag 5 juli 2022

Ik hou van Holland 3 september terug op SBS6 met Rob Kemps

Dit najaar is Ik hou van Holland terug op SBS6 en staat de zaterdagavond weer in het teken van gezellige spellen op het gebied van amusement, sport, vaderlandse geschiedenis, muziek en taal.

In dit nieuwe seizoen neemt Rob Kemps, in overleg met Linda de Mol, de presentatie voor zijn rekening. Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade zijn weer van de partij, en krijgen weer assistentie van wekelijks wisselende BN’ers en de altijd fanatieke publiektribunes. Ik hou van Holland is vanaf 3 september acht weken lang om 20.00 uur te zien op SBS6.

Nadat Linda de Mol begin dit jaar aangaf haar werkzaamheden voorlopig neer te willen leggen, heeft zij besloten om dit najaar alleen een nieuwe reeks van Miljoenenjacht te presenteren en daarnaast werkt zij aan een nieuwe serie. Daarom is in goed overleg besloten dat Rob Kemps de presentatie van Ik hou van Holland van haar overneemt.

Kemps: “Een programma overnemen van Linda de Mol dat is toch een beetje alsof je Messi moet vervangen. Ik vind het daarom een enorme eer dat Linda het mij toevertrouwt en ik heb er mega veel zin in. Samen met Jeroen en Leo gaan we er een fantastisch seizoen van maken. Ik kan niet wachten!”

Net als vorig seizoen bestaat elk team uit drie mensen: de teamcaptain en twee wekelijks wisselende BN’ers. Naast de vertrouwde spellen – van Geen ja, geen nee, geen euh tot het Verjaardagsspel – is er dit seizoen een nieuw spel waarbij de teams met koptelefoons op zoveel mogelijk woorden aan elkaar duidelijk moeten maken, door te roepen en uit te beelden. Hoe meer woorden ze raden, hoe meer punten ze scoren.

Ik hou van Holland is ontwikkeld en wordt geproduceerd door ITV Studios.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen