Dinsdag 16 januari 2018

'IDTV bundelt krachten om bedrijf gezond te houden'

IDTV bundelt haar creatieve krachten. Focus daarbij ligt op het bevorderen van de synergie tussen de afdelingen IDTV Info- & Entertainment, IDTV Docs, IDTV Digital Media en IDTV Live360, zo laat IDTV weten. Producent Lennart Pijnenborg gaat zich de komende maanden richten op het vormgeven van deze nieuwe opzet. CFO/COO Luc Frantzen verlaat  IDTV waardoor de productiemaatschappij op zoek is naar een nieuwe financieel directeur.

“De veranderende tijden kenmerken zich door bezuinigingen op de omroepen, de economische crisis en de sterk groeiende concurrentie. Dat maakt dat we onze krachten moeten bundelen om ons bedrijf gezond te houden en in te spelen op dat wat er in de markt gebeurt. Dat we competitief kunnen blijven leveren. Door onze creatieve talenten en onze expertise te verenigen kunnen we optimaal inspelen op de behoefte van onze opdrachtgevers,” aldus Shula Rijxman, CEO IDTV.

Deze nieuwe opzet creëert een aantal nieuwe functies voor creatieve talenten. De focus op creativiteit en competitieve dienstverlening betekent ook dat IDTV afscheid moet nemen van twaalf tijdelijke en vaste medewerkers die voornamelijk staf- en ondersteunende functies bekleden.

Bron: IDTV/Broadcast Magazine

Bericht delen