Humberto twee weken vanuit Het Kurhaus
zaterdag 24 juli 2021

Humberto twee weken vanuit Het Kurhaus

Vanaf maandag 26 juli komt Humberto twee weken vanuit Scheveningen in verband met de Olympische Spelen. Op het strand van Scheveningen worden alle sporters na thuiskomst opgevangen en medaillewinnaars gehuldigd. De talkshow is iedere doordeweekse avond rond 21.45 uur live op RTL 4 vanuit Het Kurhaus te zien.

In Scheveningen ontvangt Humberto Tan zijn gasten voor het actuele nieuws, met uiteraard extra aandacht voor de Olympische Spelen. Burgemeester Jan van Zanen komt langs, maar ook Olympisch kampioenen Mark Tuitert en Inge de Bruijn schuiven aan. Verder doet Humberto een vooruitblik op de belangrijkste atletiekwedstrijden met Gregory Sedoc. Ook komt Adrie van der Poel praten over de Olympische mountainbike-wedstrijd van zijn zoon Mathieu.

De komende weken ontvangt Humberto ook familieleden van sporters die de wedstrijden dit jaar niet vanaf de tribunes in Tokio, maar thuis moeten kijken. En uiteraard schuiven de sporters na terugkomst aan om in Het Kurhaus terug te blikken op hun prestaties.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen