Humberto Tan vervangt Eva Jinek na de zomer
zaterdag 1 april 2023

Humberto Tan vervangt Eva Jinek na de zomer

Humberto Tan gaat in september de zwangere Eva Jinek vervangen bij RTL 4. Dat nieuws maakte hij vrijdagavond zelf bekend in HLF8, waar hij bij Johnny de Mol aan tafel zat.

Vorige week werd duidelijk dat Humberto Tan moest stoppen met zijn eigen talkshow op de zaterdagavond. “We horen om ons heen en zien dat kijkers op zaterdag behoefte hebben aan een andere vorm van entertainment dan een talkshow”, liet RTL toen weten. Tan is tot halverwege april de talkshowhost op zaterdag en zondag. Vanaf 16 april neemt Renze Klamer het stokje over en is het praatprogramma alleen nog op zondag te zien.

Als Johnny de Mol in HLF8 aan de presentator vraagt wat Tan daar van vindt lijkt hij er niet rouwig om. “Jouw zaterdagavond gaat eruit”, probeerde Johnny de Mol te prikken. “Die gaat eruit, ja, maar die zaterdagavond komt wel ergens anders weer terug hoor”, hintte Humberto Tan.

Al snel wordt duidelijk wat Tan daarmee wil zeggen. “Eva is natuurlijk nu zwanger en die is er in september niet, dus dan ga ik het ook weer dagelijks doen in die periode.” Humberto viel dit jaar al eerder een paar keer in voor Eva Jinek toen ze ziek was.

Bron: AD/BM

Bericht delen