Humberto Tan keert terug op de late avond bij RTL 4
zaterdag 28 november 2020

Humberto Tan keert terug op de late avond bij RTL 4

Vanaf het nieuwe jaar is Humberto Tan te zien op de zondagavond met Humberto, de weekend variant van de late avond talkshow vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. In de sportzomer van 2021 zal hij de presentatie op werkdagen voor zijn rekening nemen. Net als BEAU en Jinek wordt Humberto geproduceerd door PilotStudio.

Peter van der Vorst, directeur content RTL Nederland: “Ik ben heel blij dat Humberto Tan weer een plek heeft op de late avond. Hij heeft in het verleden meer dan bewezen dat hij daar thuishoort. We hebben nu met Eva, Beau en Humberto een supertrio waarmee we het hele jaar door het gesprek van de dag kunnen voeren. Vanaf het nieuwe jaar dus ook op de zondagavond! Een mooie actuele afsluiting van het weekend met aandacht voor sport én een vooruitblik op de week die volgt.”

Humberto Tan: “Ik ben blij verrast dat Peter me gevraagd heeft om onderdeel uit te maken van het RTL late avond trio met Beau en Eva. Tegelijkertijd vind ik het spannend, want er is veel veranderd: de locatie, het tijdstip en voorlopig nog zonder publiek in de studio, maar ik ga er met mijn gasten een boeiend programma voor de kijker van maken. Het leven staat tenslotte niet stil in het weekend, er valt genoeg te bespreken over nieuws, sport en entertainment. Ik kijk er naar uit.”

Eva Jinek: “Fantastisch dat Humberto er ook bij komt. Met zijn jarenlange ervaring en charme is hij de perfecte toevoeging aan ons team. En dat hij de personality heeft die bij een echte late night talkshow hoort, heeft hij natuurlijk allang bewezen. Ik ben heel blij dat hij ja heeft gezegd.”

Beau van Erven Dorens: “Fijn om Humberto erbij te hebben. Hij is een sfeermaker met een enorme ervaring. Hij heeft de talkshow jaren terug opnieuw uitgevonden bij RTL 4 en kent het klappen van de zweep.”

De komende weken zal meer bekend worden over de precieze invulling van Humberto op zondag. Ook de exacte startdatum volgt op een later moment.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen