Woensdag 17 januari 2018

Human Factor maakt pilot voor BNN-VARA

Omroep BNN-VARA werkt aan een nieuw satirisch programma. Het programma heet Klap op de Week en zal worden gepresenteerd door Sophie Hilbrand. De pilot wordt deze week opgenomen, zo maakte BNN-VARA bekend.

Aan de hand van beelden en fragmenten worden de belangrijkste gebeurtenissen van de week doorgenomen. Die onderwerpen zijn elke keer aanleiding voor een spel met de kandidaten en daarna voor een gesprek in de studio, een cabareteske scène of een satirische instart. De kandidaten zullen zelf niet of nauwelijks onderwerp zijn van de satire.

“Het programma moet voelen als een vrolijke kruising tussen De Kwis, Ik Hou van Holland en Kopspijkers”, aldus de omroep. Paul Groot en Owen Schumacher zullen in elk geval in het programma te zien zijn, melden zij via het Twitter-account van Koefnoen. Verder werkt het cabaretteam van het succesvolle radioprogramma Spijkers met Koppen mee.

Een woordvoerster beklemtoont dat het voorlopig gaat om een pilot. “Dus we kunnen nog niet zeggen of er daadwerkelijk een hele reeks gemaakt gaat worden.” Klap op de Week wordt geproduceerd door Human Factor, de maker van onder meer Zondag met Lubach en Koefnoen.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen