Huidige seizoen GTST stopt 28 mei
vrijdag 10 april 2020

Huidige seizoen GTST stopt 28 mei

Caroline de Bruijn heeft een belangrijke boodschap voor de kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden. Op het Instagram-kanaal van de RTL-soap is een video verschenen waarin de actrice te zien is namens GTST.

“Jullie weten het vast allemaal al, maar onze opnames liggen al een paar weken stil. Ook wij moeten ons aan de regels houden”, zegt Caroline in de videoboodschap. “In de afgelopen weken hebben we met zijn allen heel hard nagedacht of er misschien toch een creatieve oplossing te bedenken is om te kunnen gaan draaien. Maar door de beperkingen die op dit moment gelden en die vast ook nog wel enige tijd van kracht zullen zijn, is dit eigenlijk niet mogelijk.”

“Wij kunnen zo niet de kwaliteit leveren die jullie van ons gewend zijn”, verduidelijkt Caroline, die al jaren de rol van Janine speelt. “Met andere woorden: wij kunnen voorlopig niet gaan draaien. Dat betekent dat de laatste aflevering van dit seizoen wordt uitgezonden op 28 mei.”

De Nederlandse soapserie GTST van producent EndemolShine wordt sinds 1 oktober 1990 uitgezonden door RTL 4. De aflevering van 28 mei 2020 is nummer 6255. Oorspronkelijk zou de laatste aflevering van het dertigste seizoen op 26 juni te zien zijn.

Bron: BM

Bericht delen