dinsdag 16 januari 2018

Hugo Kennis nieuw gezicht op 24Kitchen

Presentator en kookfanaat Hugo Kennis is vanaf 1 september te zien bij 24Kitchen als het gezicht van het nieuwe programma Smaakpupillen, waarin kinderen zelf leren koken. Met het programma wil de zender kinderen aanmoedigen om minstens één dag per week de keuken in beslag te nemen.

Hugo Kennis gaat in 20 afleveringen samen met kids tussen de zes en twaalf jaar aan de slag om gerechten voor het hele gezin te bereiden.

In een video die de kinderen zelf thuis hebben gemaakt, leer je de familie kennen en wordt duidelijk waarom de kinderen graag een bepaald recept willen leren maken. Hugo gaat mee met boodschappen doen en tijdens het koken worden de ingrediënten en herkomst van de producten besproken. Kennis: “Met Smaakpupillen probeer ik kinderen enthousiast te maken om te leren koken. Tegenwoordig weten ze vaak niet hoe een bepaald product op de markt eruit ziet en waar het vandaan komt. Ik neem ze mee naar de markt, waar ze uitgebreide informatie over de producten krijgen.”

De 28-jarige Hugo Kennis beleeft vooral plezier aan het koken. In het online programma De Worsten Van Babel experimenteert hij samen met zijn vrienden Marius en Jasper Gottlieb in de keuken en laten ze zien dat koken niet altijd serieus hoeft te zijn. Kennis deed al tv-ervaring op in een reisprogramma voor Gogo Tours dat wordt uitgezonden op Xite. Ook speelde hij in diverse musicals, waarvan Spanga’s Live de meest recente is.

Bron: 24Kitchen/Broadcast Magazine

Bericht delen