House of Talent gaat 6 augustus van start
zaterdag 4 augustus 2018

House of Talent gaat 6 augustus van start

Het Talpa-format House of Talent gaat maandag 6 augustus van start. In het nieuwe reality programma wonen acht muzikale talenten in de voormalige AVRO-studio aan de ’s Gravelandseweg in Hilversum samen om aan hun solocarrière te werken.

House of Talent wil springplank zijn voor de professionele carrières van veelbelovende artiesten, aldus Talpa TV. De kandidaten worden begeleid door twee ervaren managers. De achtergrond en muzikale voorkeur van de talenten loopt uiteen maar ze hebben er alles voor over om door te breken. Elke artiest moet iedere zes weken één lied maken, opnemen en uitbrengen.

De artiesten kunnen ondertussen worden geboekt voor optredens. Ze moeten zo laten zien dat ze zich staande kunnen houden in de business én dat ze kunnen leven van hun talent. De kijker is getuige van de onderlinge relaties, successen, tegenslagen en optredens in het land. Geld verdienen en een grote fanbase opbouwen zijn belangrijk, want de talenten worden afgerekend op hun prestaties. Tijdens de serie vallen er artiesten af en stromen er nieuwe, gemotiveerde mensen in.

De twee managers worden op hun beurt aangestuurd door de CEO van Talpa’s platenmaatschappij 8ball Music. House of Talent is vanaf 6 augustus dagelijks in de vooravond te zien bij SBS6. Ook de Veronica ochtendshow van Giel Beelen doet verslag.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen