Article header image

Horse & Country TV nu ook bij DELTA

De Nederlandse versie van Horse & Country TV is vanaf donderdag ook te ontvangen door de abonnees van DELTA. De televisiezender kon sinds half juni 2012 al worden ontvangen door de abonnees van CAIW, Glashart Media, Harderwijk en Kabeltex en zit nu bij DELTA in het Pluspakket (op kanaal 121).

Horse & Country TV (H&C TV) brengt programma’s voor de liefhebbers van de paardensport en het buitenleven. Het Nederlandse kanaal combineert ondertitelde, internationale programma’s zoals sportwedstrijden, programma’s over de country lifestyle en documentaires met lokaal, Nederlandstalig geproduceerde programma’s over de hippische wereld en het buitenleven.

Heather Killen, Executive Chairman van H&C TV is blij met de toevoeging van DELTA als distributeur. “De fantastische prestatie van de Nederlandse ruiters tijdens de Olympische Spelen bevestigt dat Nederland een land is met een grote liefde voor paarden en de hippische sport en we waarderen het vertrouwen van DELTA dat Horse & Country TV het juiste kanaal is om te voldoen aan de verwachtingen van dit  aantrekkelijke kijkerspubliek. Sinds de start van de Nederlandse versie van de zender in juni dit jaar, hebben we ons gericht tot de Nederlandse paardenfans, ondermeer via partnerships met KNHS en het paardenmagazine De Hoefslag. Ook zullen we komend weekend een eigen lokaal programma produceren tijdens het belangrijke jaarlijkse Horse Event te Deurne.”

Killen doelt op de Nederlandse versie van Rudall’s Round Up, een backstageprgramma bij hippische evenementen en wedstrijden, dat bij de internationale uitrol van H&C TV een grote rol speelt. Voor de pilot van de Nederlandse versie wordt in Deurne een aantal presentatoren gefilmd om hieruit de Nederlandse ‘Rudall’ te kiezen die de serie vanaf november zal gan presenteren. Sommige interviews zullen zowel in het Nederlands als in het Engels worden opgenomen, zodat deze ook in het Engelse programma gebruikt kunnen worden.

Bron: Horse & Country TV

Bericht delen