Holman en Schreuders starten productiehuis
woensdag 17 januari 2018

Holman en Schreuders starten productiehuis

Duurt Holman start samen met Anniek Schreuders een nieuw, onafhankelijk Nederlands productiehuis: Fish on a Bike. Vanuit Amsterdam gaat Fish on a Bike eigen content ontwikkelen voor de Nederlandse markt en is daarnaast ook internationaal actief.

Duurt Holman werkte tot begin 2017 als creative director bij Tuvalu Media waarvan hij ook mede-eigenaar was. Anniek Schreuders is een ervaren uitvoerend producent die freelance werkte bij diverse bedrijven en omroepen. Duurt Holman: “We zijn echte makers en kunnen nog steeds kinderlijk enthousiast zijn over een goed idee of mooi programma. Of dat nou op televisie of online te zien is. Ik heb enorm veel zin om na een sabbatical van bijna een jaar samen met Anniek weer met iets moois te starten.”

Anniek Schreuders: “Wij geloven zeker dat er ondanks de verschuivingen in de huidige markt plek is voor een nieuw productiehuis. Zeker als je snel, flexibel en creatief kunt opereren. Na jarenlang als freelancer te hebben gewerkt, vind ik het heerlijk om weer een vast honk te hebben.”

Bron: Fish on a Bike/BM

Bericht delen